Støttemedlem

Nå har DU sjansen til å bli støttemedlem

For noen år tilbake, mistet vi vår viktigste inntektskilde, nemlig parkeringen på Handelsstevnet og i den anledning prøver vi å gå nye veier, for å skaffe til veie litt “kronasjer” til drift av 8.Skien speidergruppe. Det viser seg nemlig at det faktisk koster “litt” kroner å drifte gruppen, hyttene og utstyret, samt å opprettholde et godt tilbud til våre medlemmer.

Så hvis du er for eksempel en “gammel” speider, leder, foreldre til en speider eller kanskje bare en som har lyst til å støtte oss, så har du nå en gyllen mulighet.

Hva gjør jeg for å bli støttemedlem?
Dette gjøres meget enkelt. Du setter inn et valgfritt beløp på kontonr: 26102217321 også merker du giroen/overføringen med støttemedlem og navnet ditt eller det navnet du vil skal stå skrevet under støttemedlemmer på hjemmesiden vår.

Hva får jeg igjen som støttemedlem?
Du får navnet ditt under “støttemedlemmer” på hjemmesiden, du får lese hjemmesiden, som ifølge Arvid Hellstrøm er Norges beste speiderhjemmeside, så ofte du vil, og kan da med stolthet si at DU er en av våre støttespillere. Det jobbes også med å få til en “åpen” dag på Lundseter (hytta vår) for støttemedlemmer med familie/venner. Denne happeningen vil da bli annonsert på hjemmesiden vår. 

Våre støttemedlemmer er:

Tomtegata@scout43a
Leirpoetens fangruppe
Leirpoetens far

Hellasbåten

Nissen i Repslager