Kretsleir Lunde dag 7

Siste fulle leirdag startet som alle andre leirdager, morgenbad klokka syv, etterfulgt av flaggheis klokka åtte, for så frokost. I dag fikk flagget flagret i en skyfri himmel.
Klokka ti samla alle seg ned ved vannet for å gjøre seg klare for en sikkelig kanotur. Før turen kunne starte, måtte alle stille opp og smile pent til avisa. Jørgen fra troppen ble intervjuet. Dette ble et fint innslag i varden.
Under kanoturen fikk alle utforderet ferdighetene sine. Uvanlig nok, velta ingen av kanoene fra 8.Skien, noe vi tar som en vinn. Etter en times tid med pandling, ble man nødt til å ta kanoen i hendene og bære den et stykke, for å så kaste den i vannet igjen. Etter to minutter til med padling , var vi fremme. Her ble det spist lunsj, badet, og spilt klubb. Turen tilbake gikk smertefritt. 


Tilbake i leiren samlet folk seg for nok en badetur. Sola stekte fortsatt, som førte til en butikktur etter is.

Dagens middag var taco, noe som slo godt ann hos slitene, men blide speidere. Fredags taco er et viktig begrep også på leir. Etter middagen begynte leiren smått å forsvinne. Fellesteltene, samt portalen ble tatt ned og pakket.

Dagen ble avsluttet med et felles leirbål for hele Grenlandkrets. Under leirbålet ble igjen leirsangen og rop framført, men også innslag fra ulike speidergrupper. To fra ekorn i troppen og to av roverne fra 8.Skien framførte rosa hellikoppter. I tillegg ble resultatet frsa ta sjangsen og vollyball-turneringen (som vi ikke deltok på) lagt fram. Båten vår slo ikke ann. Likevel kom det ingen sure miner fra denne gruppa.

Etter leirbålet ble et par telter til felt, reste papp brent og frukten spist opp.