Operasjon villmark 217

Roverlaget både arrangerte og deltok på årets Operasjon villmark, og her kan du lese om denne fantastiske helgen, sammen med en helt fantastisk gjeng med rovere fra Grenland krets

Lørdag 4. november møtte rovere fra Grenland krets opp på parkeringen ved Kollmyr skole, klare for operasjon villmark 2017. 

  

Roverlagene ble sendt mot Åletjern med et kålhode, gulerøtter, havregrøt osv. uten den tradisjonelle ransakingen av sekkene på starten av turen, noe som forvirret en del av deltagerne.

Oppgaver denne dagen var en quiz med naturkunnskap og knuter.

 

Ved Tvittingen var oppgaven å lage en primitiv telefon av to blikk bokser og hyssing for å gi en beskjed fra en deltager til en annen.

Deretter kom mann ned til en ransakings post, som lå ved Ulvsvann, hvor de ble fratatt de vi kunne finne av medbrakt mat, godteri og mobiler.

  

Den siste oppgaven før de gikk videre til overnattingsposten, gikk ut på at laget skulle beskrive et bilde til en som skulle tegne uten å se bildet.

   

Fremme ved overnattingsposten, ved Langetjern,  kunne lagene sette opp leier for kvelden, lage middag og fyre bål til å tørke våte klær.

Søndag gikk turen videre innom Glasergruvene og Demningen på Ulvsvann, med oppgaver som: eggkasting, puslespill, plystring med kjeks og en stein/tids post.

Turen endte ved Liabrakka

 

Takk til alle som var med på å bidra til at årets Operasjon villmark ble en heidundrende tur.

Snakka`s

PS! Vi legger ut en drøss med bilder på facebooksiden: speidere i Grenland Krets av NSF