Kretsleir Lunde dag 6

Dag 6
Morgen rutinen gikk som vanlig: morgenbad -> flaggheis -> frokost -> oppvask.


Dagens høydepunkt for mange ble zipline og vannsklie, som var de første aktvitetene.

En butikktur fulgte raskt etter. Ekorn lærte seg kamerat reddning i kano og falk lærte tyrkerknute. De i kanoen kjempet hardt mot den sterke vinden som stadig dro de med seg lengre ut. Tilslutt måtte Mathias kaste klærne og svømme etter dem. Alle kom seg trygge og våte på land.

Troppen og et par rovere fikk trøkt inn en badetur før middag. Middagen bestod av utvannet kylling med grønnsaker og ris. Noe som viste seg å faktisk smake ganske godt.
Etter mat fikk alle tid til å surre rundt i leirene, før ta sjangsen fant sted. Her var det en rekker vel lagde og kreative båter vist fram. Noen bedre enn andre. 8.Skiens båten fanget også dette året alles oppmerksomhet. Båten var som de andre, vel lagd, men hadde i tillegg en røkboks festet bak. Røyken fant selvfølgelig veien til alle tilskuernde. Båten selv veltet og føreren ble nødt til å svømme selv bort til bjella som var blitt satt opp.


Til slutt fant et lite privat leirbål sted. Rundt bålet satt speidere fra Kragerø, Solum og selvfølgelig 8.Skien. Alle hadde ulike triks å komme med, som oftest endte med våte deltakere. Leirbålet ble avsluttet med jordbær. Noe som ble en stående avsluttning på enda en fantastisk dag på leir.