Kretsleir Lunde dag 4-5

Dag 4
Vi rushet gjennom flaggheis og frokost for å sende tropen avgårde klokka ni, i samla flokk. I dag startet nemelig den berømte haiken. Etter speiderne var blitt sendt vek, tok vi av oss oppvaska, ellers ble det en meget rolig dag. Likevel fikk vi en telefon en drøy halvtime senere av peffene som hadde gått seg bort, og i tillegg mistet resten av troppen!! (Disse var også de to eneste med mobil). Dette skapte et stort opprør. For det meste latter.

Vår kjære leder Olav fikk bedskjed kort tid etter at det hadde ankommet en gjeng speidere uten peffene til post. Etter en spiseskje surr fant peffene veien tilbake til resten av flokken. Hvor de sammen klatret opp fjellsider og trasket videre.

For de som var igjen i leiren, byttet mellom aktivitetene soving, spilling, lesing, tea-time, og mer soving. Tilslutt tok vi turen til Bø. Her stoppet vi først på et kjøpesenter og diverse matbutikker. Turen endte på Fjose Pizza, hvor pizzabuffen tjente godt.
Tilbake i leiren fant en håndfull speidere veien til Lunde Kro for dessert, bestående av softis. Kvelden ble avsluttet med karaoke, beklager Lunde!

Dag 5
Ettersom leiren nå kun bestod av late rovere og ledere, ble det ingen flaggheis og ingen morgenbad. Dagen begynte ikke for alvor før i elve tida, tilfeldigsvis også da tropen vendte tilbake. Igjen var godtrilagrene tomme, som førte til nye butikk turer.

Middag bestående av baktpotet og kotelett ble servert. Etter mat ble ta sjangsen båten testet.

Resultat var en smule skuffene. Føreren, Mathias, og båten ble hengt til tørk. En kald badetur fulgte tett etter. Boller ble bakt og servert av ivrige ledere. Med dette lyste leiren opp. Som en fin avrunding av to trøtte dager, hadde vi felles leirbål. Under leirbålet ble leirsangen, tysksang, beatboxing og diverse rop servert. I hjemleiren ble igjen karaoke satt i gang før kvelden snek seg på. Igjen, beklageter Lunde....