Kom deg ut dagen 2019

Atter en gang inntok Skiens speiderne fritidsparken, og satte skikkelig preg på dette arrangementet 

Så var det altså klart for årets "kom deg ut" dag i Skien fritidspark, og tradisjonen tro rigget Skiens speiderne seg til der på lørdag formiddag, og da selvfølgelig med 8. Skien tilstedet. Lørdagen gikk med til rigging av leir, sosialt samvær, aking, pizza spising og selvfølgelig felles leirbål.

Søndag startet vi med frokost, så en aldri så liten scouts own, med hornmusikk til. Da vi var ferdig med dette nøt vi resten av dagen med gode speidervenner, og puslet med "litt av hvert" før vi pakket sammen og dro hjem etter nok en vellykket "kom deg ut" dag.

Helt til slutt må vi bare skryte "vilt og uhemmet" av den fantastiske gjengen vi er. Takk til de de som var med på vintertur for første gang,andre gang, tredje osv.. og har holdt humøret oppe til tross for vinter, kulde og til tider tett snødriv, tøffinger :). Tusen takk også til rovere og ledere som stiller utrettelig opp og hjelper til på "allverdens rare" arrangementer i den tro at: dette er bra for speiderne:) Tusen takk til alle foreldre og foresatte som lar barna få oppleve speiding uansett årstid.

Vi har valgt å lage en bildespesial fra arrangementet (dvs at vi putter inn bilder etterhvert som vi får dem, så hvis du har noen blinkskudd du vil dele med oss, så send de til)