Årets første utemøte
Ja tro det eller ei, men mandag 28. Januar 2013 arrangerte vi årets første utemøte på Lundseter, med fakkeltog langs Siljanveien og ned til hytta, pluss en masse annet "snadder" du kan lese om her

Vi hadde altså bestemt oss for å trosse vær, vind og vanskelige parkeringsforhold, foe denne mandagen SKULLE vi ha et felles utemøte for flokk og tropp på Lundseter.

Vi møttes ved infotavlen, litt oppenfor den vanlige parkeringen, k. 18.00 Da de aller fleste var på plass, gikk vi i fakkeltog langs Siljanveien og ned til Lundseter. Mest for å bli sett der vi vandret langs riksveien, men det var faktisk litt av et skue å se ca. 25 stk. komme ruslende nedover i de dype skoger med fakler

Da alle var trygt nede ved gapahuken, hvor forøvrig Sinnaspeider`n hadde kommet oss i forkjøpet, og fyrt opp et kjempe bål, ble folk delt opp i tremannslag for å løse to oppgaver iløpet av 45 minutter. Oppgavene bestod i å lage en snølykt og en snøskulptur, noe lagene begynte umiddelbart på, med stor iver. Grunnen til den store iveren var nok at det ble lovet flotte premier til vinnerlagene.

Som dere ser av bildene var det stor kreativ aktivitet i skogen denne kvelden

Da den tilmålte tiden var ute, tok juryen seg en tur for å beskue de fantastiske skulpturer og lykter som hadde "poppet" opp. Mens juryen gjorde sitt ble det servert varm kjøttsuppe til alle, inne i gapahuken. Dette virket også som å være et populært innslag i vinternatten/kvelden (stryk det som ikke passer :))

Etter bevertningen kom det frem en representant fra juryen og fortalte hvem som var vinnerne, og det var disse:

Beste snølykt ble vunnet av disse tre:

Beste snøskulptur ble vunnet av disse tre:

Etter at premieutdelingen var over, nøt vi denne fantastiske stemningen en liten stund

før vi gikk i fakkeltog opp til parkeringen igjen. Slik var altså årets første utemøte på Lundseter :)