22

22. MAKE SPEIDING GREAT AGAIN

MAKE SPEIDING GREAT AGAIN, ja det er "slagordet" til vår nye gruppeleder, og hvem det er finner du ut etter dette

Vi har altså bytta gruppeleder for første gang siden 1998, og her kommer en liten hilsen han har sendt oss:

Hei hei alle sammen!

Så blei det altså sånn at den gruppeleder`n vi har hatt, synes tiden var inne for å "gi" seg og at andre skulle få "slippe til" gruppeledervervet. Kandidatene stod absolutt ikke i kø, så undertegnede sa seg villig til og overta gruppeleder jobben (noen mente det var helt naturlig at denne jobben gikk i arv i familien, DET er det vel delte meninger om men....)
Dette skjedde på gruppens årsmøte i januar, da vi fortsatt var "lykkelige uvitende" om hva vi hadde i vente og at 2020 skulle by på en hel masse utfordinger for absolutt alt og alle

Vi rakk akkurat to månder med "normal" drift, før alt ble stengt ned og gode råd var dyre. Vi heiv rundt og lanserte prosjektet "hjemmespeiding", som igjen skapte veldig bra aktivitet utover vår`n.
Utpå vårparten kunne vi møtes igjen, men med en del forhåndseregler, men dette fungerte bra. Så kom høsten, smitten økte og vi måtte legge ned driften for alle enheter bortsett fra flokk og tropp, som kunne fortsette å ha samlinger ute.
En fantastisk jobb ble utført av troppslederne våre, som har tatt med "gjengen" på utesamlinger i den mørkeste tiden av året. Så blei alt stengt ned igjen. Lyspunktet i denne mørke, regnfulle tiden, var den fantastiske 75 års boka vår, bra jobba :)

Vel vel, det var jo sånn det blei, og det får vi ikke gjort noen verdens ting med. Vi får håpe at 2020 får oss til å se hvor trist, kjedelig og håpløst det er med begrenset sosial omgang, uten fritidsaktiviteter for barn og voksne. Vi kan jo ikke holde på sånn, nei så fort vi får sjangsen så "klinker vi til" med speidingen igjen og alle de fantastiske aktivitetene vi driver med for folk i alle aldre. 

Vi tillater oss å "låne" og gjøre litt om på slagordet til en kjent amerikaner, "MAKE SPEIDING GREAT AGAIN" , for undertegnede mener virkelig at speider`n er den beste fritidsaktiviteten for folk i alle aldre.

Jeg vil oppfordre alle til å komme seg ut på tur i romjula, kanskje overnatte i hengekøya i hagen, eller på verandaen, øve på knuter, førstehjelp eller kanskje lage pinnebrød i peisen. Finn på noe gøy, ta bilder og legg ut på Instagram, facebook eller send det til oss så vi kan publisere de, og bruk #8skien #speiding #makespeidinggreatagain, så kan vi virkelig vise frem hva vi driver med

Helt tilslutt vil jeg ønske alle en god jul og et godt nyttår

Snakka`s

Jon

Hva passer vel bedre enn å avslutte med noen av gruppeleders favoritt bilder, som viser hva speider`n handler om og legg merke til en ting, det er nesten ingen "sippetryner" på bildene, bare blide speidere :) 

                         

 


Vi oppfordrer ALLE våre lesere til å sende en hyggelig julehilsen til: webmaster@8skien.no Alle julehilsner vil bli publisert ved en senere anledning i kalenderen, så nøl ikke