Hjemmespeiding del 1

Endelig er vi i gang :)

Endelig er vi i gang, og det føles jo HELT fantastisk. Tusen takk til alle lederne som har gjort dette mulig i rekord fart, utrolig bra jobba.
Vi er like spente som dere på hvordan dette skal «ta i vei», men vi kan love at det blir mange gøyale, utfordrende, lærerike og «you name it» oppgaver i tiden fremover. Vi satser på å komme med nye ting 1 – 3 dager i uka, så følg med her.

Hvis jeg kjenner dere rett, så tenker jeg nok at dere og foreldrene deres begynner å bli ganske lei av å «surre hjemme», men det er en nødvendighet i disse tider så da får vi bare prøve å holde ut. Fordelen er at man kan bruke en hel masse tid på å «bli god på» speideraktiviteter.

Når det kommer til speideraktiviteter, så er det jo utrolig trist at vi ikke kan reise på speidertur, uten foreldre, uten ledere, uten mange bekymringer, rundt bålet i Guds frie natur.
Men når ting har blitt som de har, så oppfordrer vi ALLE speidere til å ta en natt eller to i soveposen på liggeunderlaget sitt. Finn på noe gøy, som for eksempel å overnatte i fjellteltet i stua, lag en gapahuk i hagen, og overnatt der, lag en gapahuk av gamle tepper i kjellerstua, og overnatt i den, mens du «skyper» med resten av patruljen din. Mulighetene er utrolig mange og her er det kun fantasien og oppfordringene fra Folkehelseinstituttet som setter begrensninger, som faktisk er viktig å følge i disse tider (altså de fra folkehelseinstituttet). Vi anbefaler ALLE å spre det glade «speiderbudskap» og hva slags aktiviteter vi driver med hjemme i denne perioden, på sosiale medier med #hjemmetur #hjemmespeiding #8skien og #speiding Det hadde vært utrolig gøy å se en «flom» av kreative, glade og elleville speidere i tiden fremover, og hvis du ikke er gammel nok, eller av en eller annen grunn ikke er på sosiale medier, så få «morra eller faren din» til å hjelpe deg. DET er bare en ting du MÅ huske, nemlig at det er utrolig dumt å fise i soveposen hjemme også, tror du ikke på det? Prøv gjerne og finn det ut 

Så tilbake til dagens oppgave, og for å løse den trenger du dette: Tennstålet, EN av vedpinnene og speiderkniven din.

Så tror jeg vi bare legger med en «haug» med gode youtube videoer som forteller deg hvordan dette skal gjøres, sjekk de ut, finn et egnet sted, ha litt vann til slukking tilgjengelig og sett i gang og øv. MEN husk å bare bruke EN av pinnene

   

Lykke til