Den STORE dugnadshelgen

Tradisjonen tro, ble det også i år arrangert dugnad på Lundseter, en helg i slutten av september

Som alltid, ble det også i år arrangert dugnad på Lundseter, med overnatting for alle enheter. 

Nytt av året var at vi i år også var en god gjeng som trosset ekstremværet Knud, og møttes på hytta fredags kveld, for å få bort en del "rot &skrot"


Lørdag møttes vi litt utpå dagen, men allikevel valgte noen å "krumme nakken" for å gjyve på med malerkoster for å få hytta malt, mens troppenmåtte drive med hardt arbeid for å få "tak over hue" i form av gapahuker. 

Da vi etterhvert begynte å bli tappet for energi, nøt vi resten av kvelden med tradisjonelt sosialt samvær på " godt, gammeldags" speidervis. Ledere og rovere samlet seg inne i hytta for å konkurrere om hvem som skulle bli turens quizmester.

Søndag morgen våknet mange av at gruppeleder taslet hvileløst rundt og prøvde å finne noen å ha sosial omgang med, og alle var enige om at dette IKKE var den værste måten å bli vekket på. Etterhvert som dagen kom "sigende" på og det ble liv i leiren, begynte vi å male, rydde, snekre, kutte ved osv, og Lundseter ble smått om smått forvandlet til noe som mest kunne minne om en maurtue. Så kom også Magnar opp med et HELT fantastisk utebord, med benker, som han har vært så elskverdig å lage til oss, tusen takk Magnar

Også i år stod troppen for den etterhvert så beryktede "dugnadssuppa", og jeg synes faktisk at den var hakket bedre i år, enn de foregående årene

 

TUSEN TAKK FOR HJELPEN

SNAKKA`S