Suprise 2016

Suprise, suprise, suprise, suprise,  suprise, suprise, suprise roverne våre blir visst aldri lei av supriseturer

Så var det endelig klart for årets suprise tur, og tradisjonen tro møttes vi ved Ungdomshuset kl. 18.

 

Også i år var det såklart «kremen» av rovere som møtte opp her for å delta og da klokken rundet 18:10 var alle på plass og vi satte i gang med første oppgave, nemlig å hoppe bukk rundt kirken.

I og med at årets tur startet på 1. April, hadde vi jo også selvfølgelig lagt inn en liten aprilsnarr. Men det skjønte jo ikke deltakerne før de stod på Sport 1 på Arkaden og spurte etter Magne Tisme, for å få et passord (nubiser)

Så var det en post med oppgaver på Lensmannseter.

Etter dette bar det i vei til telefonkiosken på Solvika,

før de nådde målet for turen, som i år var Lundseter (grunnet melding om dårlig vær)

På årets Suprise meny stod det å lese hamburgere med den tradisjonelle desserten sjokoladepudding

Da vi var ferdige med å spise, slappet vi litt av, før vi gjøv løs på årets store Suprisequiz.

Quizen ble i år vunnet av selveste Leirpoteen, vi gratulerer. Så var det endelig klart for årets siste oppgave, nemlig å fremføre en Suprisesang, som ble til i løpet av denne dagen. Her tok også Leirpoteten ansvar, skrev og fremførte de vakreste toner. Sangen måtte jo bare bli godkjent, da det lød som balsam i våre ører. Sangen er nå inne til vurdering, for å kanskje ta steget opp som offisiell Suprisesang.

Så plutselig la alle de unge seg og Suprisekomiteen pluss Leirpoeten, som var de eneste som var våkne, begynte å «leke med» tanken om å døgne.

Søndag morgen våknet vi sånn passe tidlig. Noen måtte reise så tidlig hjem at de ikke rakk å være med på fellesbildet hvor alle deltakerne viser frem årets deltakerpremie, som i år var joggebukse. Men de som måtte reise trenger ikke å fortvile, for vi i Suprisekomiteen har nemlig gjort som vi lovde, og «paintet» dere inn på bildet.

Ikke noe å takke for, gleden var på vår side

Til slutt vil vi bare si takk for turen og alt det gode humøret, det er alltid en fornøyelse å være på tur med rovere fra Mjølner

Snakka`s